Prinses Máxima Centrum logo
Prinses Máxima Centrum

Oranje Hart onder de riem

Op 15 februari, Wereld Kinderkankerdag, verrassen we alle kinderen in het Prinses Máxima Centrum met een hartverwarmende kaart.

Meer dan 7000 berichten

Op Wereld Kinderkankerdag zijn alle kinderen in het Máxima verrast met een mooie kaart met een QR-code erop, om alle ingestuurde berichten te lezen. Het is nu niet meer mogelijk om een bericht te schrijven. Zien waar de kaarten terecht zijn gekomen? Volg ons op Instagram en Facebook. Daar delen we foto's en filmpjes van de kaarten en berichten die bezorgd zijn.

Stuur Oranje Hart onder de riem

Hoe werkt het?

Stap 1

Teken een hartje

Zodat jouw berichtje extra leuk wordt om te lezen.

Draw icon
Stap 2

Voeg een persoonlijk berichtje toe

Schrijf een lieve boodschap aan een kind en/of familielid.

Message icon
Stap 3

Is je bericht af?

Op 15 februari krijgen de kinderen in het Máxima een mooie fysieke kaart bezorgd met een QR-code om alle ingestuurde berichten te lezen.

Send icon

Meer weten over het Prinses Máxima Centrum

Ieder jaar krijgen zo’n 600 kinderen in Nederland de diagnose kanker. Helaas overlijdt één op de vier van deze kinderen. Daarom werken we in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie elke dag grensverleggend en gepassioneerd samen aan het verbeteren van de overlevingskans, en aan de kwaliteit van leven van kinderen met kanker.

Nu, en op de langere termijn. Want kinderen hebben nog een heel leven voor zich. Een optimale kwaliteit van leven voor kinderen met kanker en hun gezin is onderdeel van onze missie. Zowel tijdens en na de behandeling, met als doel het dagelijks leven met kanker zo normaal mogelijk door te laten gaan.

Lees meer